rosario Mohedano

              Des de molt petita va sentir la inquietud artística i és que a Rosario la música li ve per herència. El 1999 va publicar el seu primer àlbum "Agua de sal", el 2004 va entrar a GRAN HERMANO VIP on va arribar a ser finalista, sent una de les preferides del públic.

       El 2006 va treure el seu segon disc "Lo mas importante" i aquest mateix any va participar al programa "Mira quién baila". El 2012 va protagonitzar el musical "Havana Passió" i va participar com a jurat en programes de la talla de "Se llama copla", "A tu vera", "Un beso y una flor" i com a col·laboradora en "Que tiempo tan feliz".

                La seva veu de metall trenca amb la seva dolçor i el seu bon gust en cantar, cosa que fa, juntament la seva gran interpretació, que les cançons no les canti, sinó que les expliqui.

            En 2017 va presentar el seu primer single compost per ella lletra i música "A la que venga" collint grans èxits amb ell. En 2018 presenta el seu nou disc "Me voy acercando ... a tí" tenin una gran acollida per part del públic i la premsa.