Melanie

     Em dic Melanie i vaig entrar al món de la màgia després de veure un espectacle del Mag Lari l'any 2007 amb 17 anys. Des de llavors no he parat ni un sol dia d'aprendre, llegir i practicar jocs de mans.

     L'any 2008 vaig crear el meu primer espectacle de màgia "Obre els Ulls" amb el que vaig iniciar-me en petits escenaris.

      Més endavant l'any 2009 estrenava "Il·lusions", un espectacle amb el qual vaig poder actuar en festivals de màgia, comunions, bodes, festes privades...

      Va passar el temps i l'any 2013 vaig pujar un esgraó més gran presentant "Per Art de Màgia" un espectacle de petit format amb el qual he compartit escenari amb mags com el Mago Pop (Antonio Díaz). 

     Després d'acabar els estudis en Educació Infantil he apostat per dedicar-m'hi 100% a la màgia.
   

L'any 2015 vaig estrenar AMAZING, un espectacle de gran format que està dirigit pel mediàtic Mag Lari, al que sempre he admirat.

   Estic encantada, i ara us podríeu preguntar encantada d'estar aquí avui amb tots vosaltres o bé encantada referent a tenir poders? Bé, això ho haureu de descobrir durant la funció, però us donaré una pista, si bé sabeu que els mags no tenim poders us puc assegurar que encara així us faré passar una estona encantadora, una hora plena d' allò que millor se'm dóna, la màgia i l'humor, i això si, sempre acompanyada del meu toc personal i femení.

     Ah!! Ja sé que teniu por d'anar a veure a màgia per si et treuen a l'escenari i us ho fan passar malament, per això he portat la solució al problema, en aquest espectacle els voluntaris s'ho passaran d' allò més bé, com us pot fer passar una mala estona, una noia tendra i encantadora com jo?

                                                                                  Un espectacle de la marca Melanie.