Mag Lari

                En aquests moments, el Mag Lari ja és de manera indiscutible l'il·lusionista amb més projecció del nostre país que ha redescobert la manera de fer màgia i ha convertit el seu personatge en el nou protagonista de la màgia actual.

 

                  Mag Lari ha estat guardonat amb el Premi ARC a les arts escèniques i dos Premis Butaca per Secrets i Splenda. Ha protagonitzat diversos programes de màgia a TV3, Antena 3 i ha estat col·laborador durant dos anys del programa Buenafuente a La Sexta. Actualment col·labora al programa El Gran Gran Dictat de TV3 presentat per Òscar Dalmau.

                En els seus espectacles cal destacar el seu estil, elegància, ironia, presència escènica i per descomptat, la seva interacció contínua amb el públic. Un show que sempre té dos escenaris; el principal i la platea. Qui pensa que només els mags poden fer màgia?

                    Una hora plena d'aparicions i desaparicions, canvis de vestuari, participació amb públic i grans il·lusions, acompanyada amb un disseny de llums espectacular i una selecció musical que no deixarà de sorprendre.