Teatre Musical

Gisela y el libro mágico

Gisela Contratación

GISELA Y EL LIBRO MÁGICO és un musical per a tota la família on viuràs les aventures de la fada Gisel que ens transportarà a un món de fantasia amb cançons tan màgiques com emblemàtiques de les pel·lícules Disney: La Bella y Bestia, El Rey León, La Sirenita, Peter Pan, Mary Poppins, Aladdín, Hércules, Frozen… Tot això, envoltat de números de màgia i il·lusionisme, una il·luminació de conte i veu en directe.
 
Aquest musical està protagonitzat per Gisela, que és veu Disney a Espanya,que a la vegada comparteix escenari amb altres rostres molt populars com l’actriu i presentadora Elsa Anka que fa el paper de bruixa malèfica o Octavi Pujades, reconegut actor de cine i televisió, que farà del divertit bruixot ajudant de Gisel. Un repartiment de 12 persones en escena, màgia i ninots corporis completen aquest espectacle fascinant.

 

 

ABBA. WATERLOO 

XSJACKSON. TRIBUT A MICHAEL JACKSON

Tot un equip d'artistes en escena, 4 cantants i 5 ballarins que recordaran els hits del mític grup ABBA i ens portaran un espectacle inoblidable per a tots els públics on tots estan convidats a disfrutar d'una gran vetllada.             

 

El REI DEL POP viurà per sempre, i amb XSJACKSON podràs reviure les cançons d’una llegenda que han marcat la historia del pop amb cantants i ballarins impecables que et faran sentir que en Michael és aquí.

 

 

  • YouTube Social  Icon

Próximament

Video

  • YouTube Social  Icon

Video

  • YouTube Social  Icon