orgasmes

                   L'obra on els dos i únics personatges són un home i una dona, fa una extensa anàlisi de les situacions que acostumen a embolicar, des dels inicis de la nostra existència com a éssers humans, a les relacions entre l'home i la dona. Ràpida, brillant i àgil en els seus diàlegs i monòlegs.

                 

                    Fugint de molts tòpics en els aspectes menys evidents de la nostra conducta, ORGASMES suposa una intel·ligent comèdia amb un sòlid rerefons psicològic que va més enllà del que pot suggerir el seu títol. Aquesta profunditat és una de les causes per les quals crítics teatrals com Susan Sherman, atorguessin a aquest text un nivell molt més alt que, per exemple, el de l'exitosa "Monòlegs de Vagina", d'Eve Ensler.

         

         Orgasmes és una comèdia que tracta les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta des dels personatges d'Adan i Eva fins a l'actualitat. Una bona manera de veure que encara que hi hagi una guerra de sexes sempre acaben sent el millor complement l'un per l'altre. Orgasmes és una divertida comèdia que ens farà reflexionar. En resum, un autèntic manual d'auto-ajuda per enfrontar-se als reptes de viure en parella, que no són pocs. 

                   

                    Protagonitzada per Roger Pera i Sam Sánchez i dirigida per Oscar Contreras.

                       

ORGASMOS_ROGERANGELA-1.jpg