ESCAPE ROOM Express

NOVETAT 2020

snowfall_winter_snow_snowflakes_flakes_s
Ikal-v2.jpg
Obsidiana-v2.png

Converteix-te en explorador, endinsa't a la gran bombolla, ajuda al nostre equip d'arqueòlegs a trobar el valuós tresor entre les ruïnes del temple Maya, i escapa abans no sigui massa tard. Una experiència familiar que et farà viure una gran aventura i aguditzar els sentist a través de proves, enigmes i jocs d'habilitat.

T'atreveixes a emprendre aquest viatge?

L'aventura començarà dintre el campament dels exploradors on els participants hauran de trobar la manera d'accedir a l'interior de la bombolla i així poder ajudar als nostres arqueòlegs.

Recomanat per nens de 3 a 12 anys (de 3 a 6 han d'anar acompanyats, màxim 2 familiars per nen. )

Ajuda al nostre equip d'arqueòlegs a tornar la poderosa pedra màgica al temple d'Ikal i alliberar al monte de la seva fúria. No tot és tan fàcil com sembla, haureu d'utilitzar l'enginy, l'habilitat i la valentia per superar totes les proves i obstacles que us anireu trobant pel camí i posar fi a la maledicció. Molts ho han intenta però cap ho ha aconseguit... seràs tu l'escollit?

​És una experiència única a Catalunya inspirada en els clàssics jocs d'escape room. Amb la col-laboració dels nostres 3 actors, els participants hauran de tornar l'amulet i escapar de la maledicció, tot això dins de, ni mes ni menys, una bombolla gegant.

 

Recomanat a partir de 12 anys.

snowfall_winter_snow_snowflakes_flakes_s
Galáxica_-_Cartell.jpg
Alerta Roja - Cartell.jpg

Participa en una missió interestel-lar única: Endinsa't a la gran bombolla, ajuda al nostre equip de la NASA a obrir la càpsula espacial i rescata l'astronauta! Una experiència familiar que et farà viure una gran aventura i aguditzar els sentits a través de proves tecnològiques, enigmes i jocs d'habilitat.

Seràs capaç d'aconseguir l'objectiu a temps?

Express Escape Bubble és una experiència teatralitzada, única a Catalunya, inspirada en els clássics jocs d'Escape Room. Amb la col-laboració dels nostres 3 actors, els participants hauran de completar la missió i alliberar l'astronauta tancat a la càpsula espacial, situada dins de, ni mes ni menys, una BOMBOLLA GEGANT.

Els participants aniran entrant cada 10 minuts en grups d'aproximadament 15 persones. Recomanat per a nenes de 3 a 12 anys ( de 3 a 6 han d'anar acompanyats, màxim 2 familiars per nen.)

Alerta Roja, la situació és de màxima urgència! Ajuda el nostre equip de la NASA a extreure la mostra infectada de la càpsula espacial en quarantena, però no baixis la guàrdia perquè pot arribar a ser molt perillós... Hauràs d'utilitzar l'enginy, l'habilitat i la valentia per tal d'aconseguir l'objectiu final i no morir en l'intent.

Estàs disposat a acceptar el repte ?

Express Escape Bublle és una experiència teatralitzada, única a Catalunya, inspirada en els clàssics jocs d'Escape room. Amb la col-laboració dels nostres 3 actors, els participants hauran de completar la missió per mitjà de proves tecnològiques, enigmes, jocs de destresa... tot aixó dins de, ni mes ni menys, una BOMBOLLA GEGANT.

Els participants aniran entrant cada 10 minuts en grups de 15 persones. Recomanat a partir de 12 anys.