lo mejor de rubianes

       Tribut a Rubianes és un homenatge en viu i en directe d'un còmic que va traspassar les fronteres dels cors dels espectadors per quedar-se a la seva memòria. A través de les seves històries més emblemàtiques, us convidem a un recorregut dels seus millors espectacles, des Pay- Pay Rubianes, passant per Scumm... La nostra intenció és mantenir viu el seu llegat. Un llegat que va més enllà del fenomen popular, en els últims anys de la seva carrera va aconseguir omplir un teatre com la Sala 1 del Teatre Club Capitol durant deu anys consecutius. 

          Pepe Rubianes és actor, escriptor, creador, director, poeta, còmic en el sentit clàssic de la paraula. Com ho són, Miguel Gila o Fernando Fernán Gómez, figures que admirava. Però en aquest Tribut a Rubianes, no només volem recordar-ho, fer memòria en complicitat directa amb el seu públic fidel, sinó també volem apropar a les noves generacions al seu increïble món de la hipèrbole, l'exageració i la revolució d'una imaginació inesgotable. Noves generacions que han sentit  parlar d'aquest actor galaic-català als seus pares, als seus oncles, a la seva àvia, i que potser ho han vist en algun DVD o entrevista però mai han pogut gaudir del seu teatre en un escenari. Ara estan de sort, de nou, un actor pulcrament vestit de negre. Només a l'escenari. Un actor que sap que no és Pepe Rubianes però que des d'un respecte profund per la seva figura i el seu art, s'atreveixen a oferir-se com nou canal de la seva màgia.

                  Només la seva veu, la seva presència i les seves històries al escenari buit convoquen l'esperit  que ens va fer feliços tantes vegades que no volem i no podem oblidar.

 

                        Au Pepe, els que et recorden, et convoquen.

  © by  BLUE LIVE PRODUCCIONES S.L. 

  • Blanco Icono de Instagram
  • YouTube Classic
  • w-facebook