chenoa

                   Chenoa va néixer a l'Argentina. Sent molt petita es va traslladar amb la família a Mallorca. Va començar a cantar als 16 anys però no es va donar a conèixer al públic fins a deu anys més tard. En 2002 va llançar el seu primer disc "Chenoa", al qual van seguir "Els meus Cançons Favorites", "Sóc Dona", "Res és Igual", "Absurda Cenicienta", "Desafiant la Gravetat", "Com un Fantasma" i "Una altra Direcció "..

 

Ara, en 2017 arriba #SoyHumana seu setè àlbum d'estudi que es publica el proper 1 d'abril i que és, sens dubte, el millor disc de Chenoa. L'àlbum gravat i produït a Mallorca per Maria Marcus, compta amb 11 cançons en què l'artista ens mostra la seva maduresa tant vocal com en la seva faceta d'autora, ja consolidada.

 

Per a la preparació del disc, Chenoa i Maria Marcus han treballat experimentant amb diferents estils i sons i trobant l'equilibri perfecte entre la seva faceta impetuosa i el seu costat més romàntic.

 

La cantant ens emociona triant com a carta de presentació d'aquest nou repertori el tema "Sóc Humana", una cançó sincera i impactant, que ens revela una part de la nova col·lecció de cançons que s'intueix contundent, amb molta força i que promet ser un nou èxit.